Αφαίρεση ιών από Φορητό Υπολογιστή

25,00

Κατασκευαστής:

  • BEST COMPUTERS
Διαθεσιμότητα: Καλέστε για διαθεσιμότητα

Η εμφάνιση ιών στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για να αντιμετωπίσετε. Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ενοχλητικά επίσης ο υπολογιστής σας γίνεται πιο αργός και πιο αργός, είμαστε σε θέση να διορθώσουμε το φορητό Υπολογιστής σας  είτε με αφαίρεση των ιών είτε με νέα επανεγκατάσταση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φέρτε τον υπολογιστή σας στο κατάστημα και θα τον ελέγξουμε, κατόπιν θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια επίσημη αναφορά του προβλήματος. Αφήστε το σε εμάς και θα σας το επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. (δεν περιλαμβάνεται η αξία του προγράμματος Antivirus).

Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το laptop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.

Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και κακόβουλου λογισμικού, καθώς και η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του laptop. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση (αγορά) του λογισμικού ασφαλείας.

Συγκρίνετε προϊόντα
Κατηγορία:

Αξιολογήσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο προϊόν.

Be the first to review “Αφαίρεση ιών από Φορητό Υπολογιστή”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.